0%
0%
Blossom Moringa Fiber
Redeemed
0
Balance
100
Product ID P000993
Retail Price RM 126.00
SP (Shop Point) 0
Shipment Fees RM10.00 (SP)2.2222
Self Pickup Available
UU (Universal Unit)
Click Option
SP value may vary for each product.
Ensure window popup is enabled before peeking.
Diperbuat daripada bahan-bahan utama semulajadi seperti

1. Moringa

Mengawal tekanan darah dan gula dalam darah lambat dan bengkak, ketidakselesaan sistem pencernaan, radang sendi dan lain-lain. meringankan sistem saraf, mengelakkan pelbagai penyakit, membantu memperbaiki, mencegah penyakit, meningkatkan kualiti tidur, meningkatkan daya ingatan, anti penuaan di samping untuk rawatan hati , limpa, saluran meridian badan dan lain-lain bahagian penyakit..

2. Pysllium Husk

Untuk merawat sembelit, ulser, tekanan darah tinggi dan lain-lain. menurun dan mengawal kadar kolestrol tinggi dan penyakit kardiovaskular, meningkatkan fungsi pencernaan dan peristalsis, menurunkan pengumpulan toksik, menurunkan risiko kanser, mengelak penyakit percernaan.

3. Guar Gum

Meningkatkan kesihatan usus, menurunkan glukosa dan kadar kolestrol dalam darah, mengelak salur darah arteri tersumbat, membekalkan sumber serat larut makanan, Kelikatan yang tinggi, stabil dan pekat untuk menghasilkan najis

4. Oligosaccharides (Prebiotics)

Mengawal gula dalam darah, rendah kalori, meningkatkan bakteria baik, melangsingkan, membakar lemak dan mengelak sembelit.

5. Lemon

Selesema, mengelak sejuk, kanser, meningkatkan ketahanan tubuh, penyerapan zat besi, mencegahkan penyakit kardiovaskular

6. Strawberi

Melegakan panas badan, melegakan perut, membersih darah, memutihkan dan melembabkan, anti kanser

7. Oren

Anti oksidan, radikal bebas

8. Blackcurrant

Melembutkan saluran darah, menurunkan lemak dalam darah, memperlahankan penuaan dan menambah daya tahan badan, melawan penyakit.

Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah sembelit, kegemukan, diabetis dan tekanan darah tinggi.

nil